onsdag 16 februari 2011

Asplöven krossade Kiruna

Pang, pang, pang och Asplöven hade 3-0 direkt i seriefinalen hemma mot Kiruna. Det tog exakt 1 minut och 18 sekunder för Asplöven att säkra seriesegern när man lyckades med konststycket att göra tre mål på den tiden från 6:03 och framåt.

Asplöven körde vidare och Kiruna hämtade sig aldrig utan hemmalaget kunde enkelt vinna med 8-2 till slut. Eftersom Björklöven samtidigt bortavann mot Piteå med 5-1 så väntar en hårdkamp om andraplatsen i sista omgången mellan just Björklöven och Kiruna som tar emot Asplöven respektive Piteå. Knapp fördel Kiruna i mina ögon men det är verkligen knappt. Att Hudiksvall tar sista playoffplatsen blev klart ikväll när man planenligt slog Kovland hemma med hela 10-0.

I Allettan Mellan tog mot Huddinge i deras viktigaste match i klubben historia. Vinst och man skulle ha chansen till playoff - och det som nykomling i ettan. Vad händer? Det kommer endast 266 frusna själar och kanske var det lika bra. Huddinge välkomnade nämligen IFK Ore till verkligheten och vann enkelt med hela 8-0 och visade att man är seriens bästa lag. Det andra laget i kampen om sista playoffplatsen, Surahammar, var inte bättre dom. Serietvåan Visby kom, sågs och segrade enkelt med 4-1 på bortaplan och försköt avgörandet till sista omgången. Tre poäng och tre mål skiljer lagen just nu till "Suras" fördel.

Imorgon lirar Allettan Södra igen med kanske säsongens hetaste match hittills. Olofström hemma mot Karlskrona. Fördel KHK just nu men vinner Olofström imorgon samtidigt som Skövde slår kumla hemma så har vi tre lag på samma poäng. Någon som sa serien är jämn?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar